Om oss

Många känner oss nog mest som Gusselby handelsbod, en liten butik som vi bedrivit sedan 2018 i Gusselby strax utanför Lindesberg i Bergslagen. Nu har vi bytt namn till Vintage By Magic!

Vi kliver nu in i en ny era och kommer att satsa mer på försäljningen av kalkfärg och renovering av gamla möbler (vintage).

​Vår fysiska butik/showroom i Gusselby kommer vi ha öppet sista helgen varje månad. Fredagar: 15.00-18.00. Lördagar: 11-15.

Söndagar: 11-15. Samt vid evenemang. Håll utkik på vår facebook sida.

Vi säljer en kalkfärg som heter Vintage och som vi även målar våra möbler med samt säljer till alla dem som själva vill måla och förnya sina möbler. Vi målar även på uppdrag om du själv inte har förutsättningar. Kontakta då oss för ett kostnadsförslag.

Vi säljer även kalkfärgen till proffs, som hyresvärdar eller byggföretag som önskar satsa på en hållbar och fördelaktig miljöfärg. Kalkfärgen är fördelaktig genom att ommålningar inte krävs ofta och att färgen torkar på 30 minuter. Två lager täcker fint och ger en matt fin sammetslen yta till väggen.

Kalkfärgen är helt naturlig och fri från gifter. Godkänt för barnmöbler och färgen har även nu fått en EU- miljöcertifiering.

Kalkfärgen är en mycket omtyckt krit-baserad färg som finns på marknaden. Lätt att måla med då den är krämig och lätt. Färgen fäster på de flesta ytor och torkar på 30 min. Med kalkfärg krävs inte något särskilt förarbete (dvs du behöver inte slipa och grundmåla om ytan är slät) och har den perfekta balansen mellan elasticitet hög täckförmåga, som ofta överstiger marknadsstandarden.

Kalkfärgen ha en komplett hållbar produktionskedja, där det används ett emballage av 100% återanvänt papper. Plast används inte på någonstans, och alla burkarna framställda av återanvänd metall.

 

Det är flera saker som ligger till grund, att kalkfärg är det bästa valet för dig till ditt nästa egna projekt. I dag har vi fortfarande förvånade över, hur lätt det är att använda, och hur många möjligheter det ger dig till att vara kreativ på ett enkelt sätt.

 

Det är viktigt att veta, att vi är annorlunda, för att vi tänker på morgondagen genom att vara miljömedveten.
 

  • Äkta Ecolabel – Vi är en av de få krit-baserade färgerna på marknaden!

  • Säker för dig och din familj

  • Certifierad av opartiska experter

  • Miljöbevisad kvalitetsstandard du kan lita på

  • Hållbarproduktion för en bättre framtid

  • Gör rätt val – även när du målar!

färg_Jeannedark_living_paint.jpg
350699.jpg